Een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door

Met de steeds warmere zomers is een airco in huis plaatsen een must. Je krijgt niet alleen een fris briesje door je woning in de zomer, in de winter kan je ook verwarmen met airco. Een airco biedt het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het weer buiten.

Koelen en verwarmen met airco

Dankzij de nieuwste technologieën, heb je met een airco in huis altijd de passende temperatuur op het juiste moment. Steeds vaker wordt een warmtepomp airco gebruikt om je huis te koelen en verwarmen. Dit systeem is in feite een lucht-lucht warmtepomp. De koeling gebeurt door warmte aan de binnenlucht te onttrekken en deze af te geven aan de buitenlucht. De energie die hiervoor nodig is, is een pak lager dan bij traditionele airco’s.
DW Technics werkt met vertrouwde merken als:

  • Daikin
  • Panasonic
  • Mitsubishi
     

Verzorgde installatie

Ons team neemt de volledige installatie voor haar rekening: van de airco binnenunit en buitenunit tot en met de bekabeling, elektriciteitsvoorziening, … De binnen- en buitenunit worden al dat niet ingebouwd, volgens jouw voorkeur. We voorzien een elegante afwerking, met minimale lawaaihinder voor de buitenunit, alsook een opstelling uit het zicht.

airco

Wil jij een airco installeren in huis?

Maak snel een afspraak voor advies specifiek voor jouw woning.