Van sanitaire leidingen tot volledige badkamerrenovatie

Sanitair neemt vele vormen aan. Basistoestellen, zoals het toilet, een wastafel of een douche, gebruik je frequent. Maar ook baden, regenpompen en heuse drinkwatersystemen zijn mogelijk. Een sanitair installateur met expertise verzekert de juiste mix voor je woning of bedrijf.

Ruwbouw en sanitaire afwerking

Uiteraard denken we bij DW Technics graag mee in functie van je project. Hoe vroeger we bij het bouwteam aansluiten, hoe beter je mee profiteert van onze ervaring. Evengoed schakel je ons team tijdens een latere fase in. Je bent sowieso zeker van sanitaire afwerking met oog voor detail. Doe beroep op DW Technics voor

  • het plaatsen van een waterverzachter
  • het leggen van sanitaire leidingen
  • de installatie van regenpompen
  • een volledige badkamerrenovatie
  • sanitaire afwerking

Renovatie van je badkamer

Wil je een volledige ruimte renoveren, dan geef je de organisatie en de kopzorgen graag uit handen. DW Technics geeft je badkamer een totaalrenovatie. Met ervaren sanitaire installateurs en vertrouwde onderaannemers. Helemaal volgens jouw stijl en op maat van je dagelijkse leven.

badkamerrenovatie

Zuinig en duurzaam sanitair

Waarom je voor moderne sanitaire systemen kiest? Simpel. Omdat ze zuinig en duurzaam zijn. Het efficiënte verbruik merk je meteen in je lagere waterfactuur. Wil je ook op vlak van energie een extra duit in het zakje doen? Bekijk dan de mogelijkheden om je sanitair water te verwarmen met zonnepanelen of een zonneboiler.

 

We denken graag met je mee.