Ervaren in innovatieve technieken

Echte stielmannen met jarenlange ervaring in diverse segmenten van de bouwsector. Op die sterke pijlers rust DW Technics. Je technische partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Van kleine klus tot complete aanpak.

Klaar voor de toekomst

DW Technics trekt volop de kaart van hernieuwbare energie en innovatieve technologie. Naast een ruim aanbod voor sanitair en centrale verwarming, vind je er de passende installaties voor zonnepanelen, warmtepompen en energie-efficiënte airco’s. Dat is comfortabel wonen met respect voor het milieu.

Een brede basis

Zaakvoerder Diego Windels combineert een achtergrond in metaal, hout en bouw met bijkomende scholing in duurzame technieken. Samen met het ganse team volgt hij de voortdurende innovatie in de sector op de voet. Zodat je als klant steeds zeker bent van het beste systeem voor jouw project.

Proactief en persoonlijk

Meer dan een louter uitvoerende kracht is DW Technics een actieve bouwpartner. Elke prijsvraag begint met een bezoek ter plaatse. Na een analyse van je noden en verwachtingen volgt een vrijblijvend voorstel. Geef je groen licht? Dan komen de ervaren techniekers je installatie(s) nauwgezet plaatsen en aansluiten. 

Sterke service

Een seintje als je volgende onderhoud eraan komt of een snelle interventie bij een dringend probleem? Ze maken inherent deel uit van de dienstverlening bij DW Technics. Zodat je als klant maximaal comfort ervaart met een minimum aan kopzorgen.