Centrale verwarming voor renovatie en nieuwbouw

 

Mazoutverwarming, een gasketel of vloerverwarming met een warmtepomp: de mogelijkheden voor je centrale verwarming zijn eindeloos. De beste oplossing is weliswaar voor elk project anders. Reken daarom op een ervaren professional, zoals DW Technics. Van advies tot uitvoering.

Erkende installateurs van centrale verwarming

Welke stijl of techniek je ook zoekt, bij DW Technics zit je goed. Ervaren medewerkers plaatsen je installatie van a tot z. Netheid en een gedetailleerde afwerking staan daarbij steeds voorop. We plaatsen moderne toestellen en systemen van

  • Vaillant
  • Viessmann
centrale verwarming + vloerverwarming

Hoger rendement na renovatie

Is je installatie aan vervanging toe? Of wil je gewoon kiezen voor efficiëntere, groenere technieken? Nieuwe centrale verwarming plaatsen bij renovatie is sowieso een goed idee. Je kan bijvoorbeeld mazout vervangen door gas. Ga je helemaal voor hernieuwbare energie? Kies dan voor een warmtepomp met vloerverwarming, al dan niet gecombineerd met zonnepanelen.

Van radiator plaatsen tot onderhoud

DW Technics staat niet enkel klaar voor de installatie en herstelling van je centrale verwarming. De techniekers voeren ook het onderhoud uit, met aandacht voor alle onderdelen en met de nodige expertise. Als proactieve partner verwittigen we je als je volgende onderhoud eraan komt. Zodat je centrale verwarming optimaal functioneert.

Laat jouw centrale verwarming op punt zetten.