Je partner voor het plaatsen van zonnepanelen

Wil je de stap zetten richting hernieuwbare energie en meteen ook je energiefactuur verlagen? Gebruik dan de kracht van de natuur in je eigen huis door het plaatsen van zonnepanelen. Het is een investering die zichzelf makkelijk terugbetaalt dankzij het hoog rendement van zonnepanelen.

Gecertificeerde installateurs van zonnepanelen

AEG is het huismerk van DW Technics, maar we werken ook met andere gerenommeerde merken. Zo ben je altijd zeker van de beste oplossing voor je specifieke project. Ons team staat in voor de volledige installatie, inclusief piekfijne afwerking van de elektriciteitswerken binnenshuis. Zo wordt de keuring een fluitje van een cent.

Hernieuwbare energie doorheen je woning

Een lagere energiefactuur is maar één voordeel van zonnepanelen. Met hernieuwbare energie creëer je een groene toekomst. Je kiest voor: 

  • een groter aandeel duurzame energie
  • een hoog rendement
  • onderhoudsgemak
  • een lange levensduur
  • een milieuvriendelijke investering

Het plaatsen van zonnepanelen kan je bovendien perfect combineren met een zonneboiler, een warmtepomp of een airco. Zo creëer je een aangenaam binnenklimaat en verhoog je met gemak het aandeel hernieuwbare energie in je woonst.

Advies op maat

Een goede, efficiënte installatie begint met een grondige dakanalyse. Zonnepanelen op een plat dak, een schuin dak of een schuur? Geen probleem. In een uitgebreide voorstudie brengen we je noden en opties is kaart. Zodat we het passende antwoord bieden. Een dakanalyse voor zonnepanelen bekijkt:

  • je huidig energieverbruik
  • je specifieke wensen (elektriciteit, zonneboiler, airco, …)
  • de grootte, oriëntatie en helling van het dak

Ook voor je bedrijf is DW Technics de ideale partner. Als professional heb je vaak recht op premies om te investeren in groene energie. We bekijken samen wat de beste oplossing is.
 

zonnepanelen

Ben je op zoek naar de beste installateur van zonnepanelen?

Neem contact op met DW Technics voor een vrijblijvende offerte.